Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Succesfuld adgang til kvalitetsledelsesuddannelse

Det er rigtigt, at CAT-svinen er i fokus. Men når det er sagt, er det også rigtigt, at Joint Management Entrance (JMET) eksamen er lige så hård, prestigefyldt, og hvad der er mere tydeligt, vil det give dig adgang til ledelsesafdelingerne i IIT Delhi, IIT Bombay, IIT Kanpur, IIT Kharagpur , IIT Madras og IIT Roorkee, IISc Bangalore og laver deres 2-ÅRIGE Fuldtidspost-graduate-uddannelser i ledelse.


Søer af studerende dukker op i JMET hvert år og forsøger at komme ind på nogen af ​​disse værdsatte institutioner. At rydde JMET er ikke let. Slet ikke. Langt fra. Denne ledelse anses af nogle for at være endnu hårdere end CAT. Selvom der ikke kan være en enkelt løsning på en så vanskelig og kompleks entré,


De studerende, der selv har valgt at prøve JMET, er intelligente nok til at beslutte, hvilken særlige forberedelsesmetode de skal bruge. Der er heller ingen erstatning for langsigtet systematisk, oprigtigt og ubarmhjertigt slid. En metode, der trygt kan anbefales her, er at lave så mange spørgsmålspapirer som muligt. Spørgepapirerne her henviser til tidligere år IIT JMET-spørgepapirer og IIT JMET-løste papirer.


JMET Papers er tilgængelige online på forskellige websteder. Eleverne kan nemt logge på et hvilket som helst af disse websteder og få adgang til disse papirer. Nogle af disse papirer er løst og andre uløste. Løsning af selv sige tre til fire sådanne IIT JMET Question Papers eller IIT JMET Solved Papers på omkring en uges tid er bundet til at indgyde den nødvendige tillid i de unge aspiranters sind. Denne øvelse vil helt sikkert give en klar retning for deres forberedelse og give dem en konkret idé om den slags spørgsmål, der regelmæssigt stilles i JMET og deres sværhedsgrader.


IIT JMET Question Papers eller IIT JMET Solved Papers er meget der for at hjælpe dig. Men i sidste ende kan intet betale sig som flittigt hårdt arbejde og en målrettet tilgang.


Her ønskes alle jer, der forsøger JMET, alt det bedste!

Post a Comment for " Succesfuld adgang til kvalitetsledelsesuddannelse"